preskoči na sadržaj
Vijesti

UPISI U 1 RAZRED - O ŠKOLI

Broj koji u bilo koje doba možete nazvati imate li pitanja o upisima u GAM - 099 344 91 16

 

Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka osnovana je 1992. godine. Sadrži tri opća i dva prirodoslovno-matematička odjeljenja po generaciji.

Pored redovnih programa GAM, također, nudi pregršt zanimljivih aktivnosti (debatni klub, fotogrupa i organiziranje izložbi, zbor, filmska skupina, novinarska skupina, radijska skupina, književni klub, Školski volonterski klub, sportske aktivnosti, program za Njemačku jezičnu diplomu - DSD, polaganje ispita iz francuskoga jezika - DELF, učenje kineskoga jezika...).

Škola sudjeluje i u projektu Znanost+ te uvodi brojne nove sadržaje. Na sljedećoj mrežnoj stranici možete pročitati više o projektu i predmetima: http://www.znanost.plus/kurikulumi/.

Jedna smo od najuspješnijih škola u Republici Hrvatskoj. O tome najbolje govore rezultati naših učenika na državnoj maturi, koji su znatno bolji i od županijskoga i od državnoga prosjeka. Velik broj učenika uspješno sudjeluje na natjecanjima, a gamovci su izvrsno pripremljeni za studij. Sve navedene aktivnosti, atmosfera i vrhunski rezultati razlog su zašto se vidimo prvoga dana tvojega srednjoškolskoga života u GAM-u!

 

ŠTO SE BODUJE?

Opći razredi: Hrvatski jezik, Matematika, prvi strani jezik, Povijest, Geografija, Likovna kultura, natjecanja iz navedenih predmeta te Tehničke kulture

Prirodoslovno-matematički razredi: Hrvatski jezik, Matematika, Engleski jezik (obvezan), Kemija, Fizika, Tehnička kultura, natjecanja iz navedenih predmeta te Informatike

 

RAZREDI I BROJ UČENIKA

Upisujemo tri opća i dva prirodoslovno-matematička razreda po 24 učenika.

DATUMI

Datum provođenja provjere znanja stranog jezika koji je uvjet za upis, a učenik ga nije učio u osnovnoj školi: 6. srpnja 2018. u 9 sati (Engleski jezik¸a u 8 sati Njemački jezik).

Datum zaprimanja upisnica i dodatne dokumentacije: 13. srpnja od 08 do 12 sati i 16. srpnja od 14 do 18 sati.Priloženi dokumenti:
Razredna_vijeca_1._razreda_2018,19.docx (15.98 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Biljana Valentin - Ban   datum: 26. 6. 2018.
preskoči na navigaciju