preskoči na sadržaj
Vijesti

Program obilježavanja Svjetskog dana nepušenja

U utorak 31.05.2011. godine, u sklopu kampanje Rijeka u kretanju, koju zajednički organiziraju Grad Rijeka i Pliva kao generalni pokrovitelj, obilježiti će se drugi po redu predviđeni promotivno edukativni event kampanje, vezan za Svjetski dan nepušenja.  

Pročitajte više...

 

 

 


Kako bi se građanima skrenula pozornost na tematiku pušenja i štetnosti cigareta, na štandu smještenom ispred Radio Rijeke će se u utorak tokom dana dijeliti ruže u staklenkama, a već navečer istog dana za građane je organizirana zanimljiva javna tribina u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, s početkom u 20 sati.

Sudionici ove tribine su:akademik Daniel Rukavina, prim.mr.sc.Ira Pavlović Ružić, Leonard Tvrtković prof.psih., dr.sc. Rajka Jurdana Šepić, dr.sc.Zoran Sušanj, Senka Tomljenović Manestar dipl.psih. i Mario Lipovšek Battifiaca, a moderator tribine je Gordana Brkić Žagar.

Tribina je zamišljena kao izlaganje, ali i konstruktivna rasprava te razgovor o tematici pušenja, uz sagledavanje različitih stavova o toj temi. Sudionici će svoje stručne spoznaje i  iskustva moći podijeliti s prisutnim građanima, a tema će uz stručne imati i socijalne komponente vezane za prestanak pušenja. Stoga se u pozivu i koristi misao Marka Twaina"Ništa lakše nego prestati pušiti, učinio sam to bezbroj puta:"

Kako bi rasprava bila što zanimljivija i dinamičnija, pozivamo što veći broj građana svih dobi, pa i stavova, da dođe i aktivno sudjeluje sa svojim komentarima. Bez obzira jeste strastveni pušač ili nepušač, bivši pušač ili vam je sasvim svejedno, vaše nam je mišljenje bitno.

Pozivamo sve zainteresirane građane, jer će sigurno biti zanimljivo i korisno.

  


Priloženi dokumenti:
RiUkretanju-pusenje-letak.pdf (617.15 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Biljana Valentin - Ban   datum: 28. 5. 2011.
preskoči na navigaciju