preskoči na sadržaj
Vijesti

Učenici

Dragi naši učenici,

nadamo se da ste se dobro odmorili preko ljeta te da ste spremni na sve izazove koje nam donosi nova školska godina.

Školski djelatnici čine sve što mogu kako bi vaš početak školske godine i odlazak u školu protekao što sigurnije i kvalitetnije. No, potrebna nam je i vaša pomoć. Molimo vas za suradnju i poštivanje svih mjera, protokola i pravila u i izvan škole. Vi niste odgovorni samo za sebe, već i za svoje kolege u školskim klupama, kao i nastavnike s kojima ćete dolaziti u kontakt.

Molimo vas da nosite zaštitnu masku u školi, da dezinficirate ruke prilikom ulaska i izlaska iz škole, da svakodnevno mjerite tjelesnu temperaturu i pratite simptome te ukoliko se ne osjećate dobro da to kažete odrasloj osobi u vašoj blizini, kako bismo zajedno spriječili širenje zaraze među vašim školskim kolegama i nastavnicima. Ostanite kod kuće ukoliko se ne osjećate dobro, pazite na higijenu ruku u i izvan škole, vodite računa da se odgovorno ponašate u javnom prijevozu i u ostalim društvenim situacijama u i izvan škole.

Trenutna situacija, u kojoj se svi zajedno nalazimo, je nova i nepredvidljiva te jedino zajedničkim poštivanjem mjera i osobnom odgovornošću možemo zaštititi jedni druge i pokušati prijenos virusa svesti na minimum. Molimo vas da budete svjesni ozbiljnosti situacije.

Hvala vam što poštujete pravila i što ste odgovorni prema drugim osobama.

Želimo vam što sigurniji i zdraviji početak školske godine.

Ravnatelj Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Henry Ponte   datum: 2. 9. 2021.
preskoči na navigaciju