preskoči na sadržaj
Vijesti

Potvrda upisa u prvi razred školske 2022./2023. godine

11. srpnja od 12 do 16 sata potvrđuje se upis odnosno zaprimaju se potpisane upisnice ("skinute" sa sučelja učenika, a NIKAKO kupljene ili "skinute" s interneta) i dodatna dokumentacija u zgradi Gimnazije, a 12. srpnja od 9 do 24 sata na elektroničku poštu: upisi.gam@gmail.com

Upisnice i dodatnu dokumentaciju (na osnovu koje su dobili dodatne bodove) treba potpisati, skenirati i kao privitak poslati na prethodno navedenu elektroničku adresu.

Upisnice (s oznakom: upisi.hr i dijelom već popunjene) će na sučelju učenika biti vidljive tek nakon objave konačnih listi tj. 9. srpnja.

Za više informacija nazovite našu koordinatoricu za upise na mobitel 099/344-9116.

Potvrde o upisu mogu se dobiti samo nakon poslane dokumentacije (upisnice na upisi.gam@gmail.com ) i zahtjevom na elektroničku adresu ured@gam.hr  

Učenici koji upisujući prirodoslovno-matematičku gimnaziju ne odaberu drugi strani jezik (prvi im mora biti engleski) imaju pojačani fond sati matematike i informatike što u aplikaciji upisa trebaju potvrditi. Gimnazija upisuje jedan prirodoslovno-matematički razred (24 učenika) s pojačanim učenjem matematike i informatike i jedan razred (24 učenika) s učenjem drugog stranog jezika. Gimnazija u iznimnim slučajevima zadržava pravo telefonskog kontaktiranja učenika ukoliko ne bude jasno za što su se opredijelili.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Henry Ponte   datum: 8. 7. 2022.
preskoči na navigaciju